Rekrutacja uczestników na kursy gastronomiczne

Zapraszamy uczniów kierunków gastronomicznych Zespołu Szkół Technicznych do składania wniosków o udział w kursach:

  • Akademia kulinarna*; ( Sekrety baristy; 2. Tajemnice sommeliera; 3. Kuchnia podlaska
  1. Dekoracje z czekolady; 5. Ryby i owoce morza)
  • Nowoczesność w kuchni*;( Stylizacja żywności; 2. Carving; 3. Souse vide; 4. Kuchnia molekularna)
  • Słodkiego, miłego życia*; ( Czekolada; 2. Bezowe wariacje; 3. Słodycze świąteczne)
  • Kuchnia dalekowschodnia*; ( Kuchnia indyjska; 2. Kuchnia chińska; 3. Kuchnia tajska; 4. Sushi)
  • Alternatywne sposoby odżywiania*; ( Dieta wegetariańska; 2. Dieta wegańska; 3. Kuchnia bezglutenowa; 4. Zdrowe żywienie).

* należy nadać każdemu z kursów numerację od 1 do 5, gdzie1 oznacza kurs którym kandydat jest najbardziej zainteresowany, zaś 5 oznacza kurs którym jest najmniej zainteresowany

w ramach projektu „Zawodowe perspektywy Zespołu Szkół Technicznych – kierunek przyszłość“

Kandydaci składają wnioski w terminie od 19.09.2022 r. do 19.09.2022 r. poprzez wybranie jednej z poniższych form:

  1.     poprzez umieszczenie wniosku w skrzynce zabezpieczonej pieczęciami szkoły. Skrzynka ta znajduje się przy wejściu głównym do szkoły.
  2.     poprzez przesłanie wersji papierowej dokumentacji pocztą, bądź kurierem na adres szkoły (ZST w B-stoku, ul. Stołeczna 21, 15-879 Białystok) z dopiskiem „zgłoszenie do udziału w projekcie”